JBL Fosfat Test PO₄ sensitive

kr 299,00

Hurtig test for å måle fosfatinnholdet i ferskvann / saltvanns akvarier og i dammer.

Måling av den optimale fosfatverdien for ideell plantevekst eller av mulige alger i ferskvann og saltvann.
Laboratorie komperativt system for å kompensere for naturlig vannfarging: Fyll reagensrør med akvarievann, tilsett reagenser til et annet reagensrør, sett reagensrør i holderen, les verdier på fargediagram

Pakkeinnhold: 1 hurtig test, Fosfat Test PO4. Innhold for ca. 50 målinger.
Inkl. 2 reagenser, 2 glass reagensrør, med skruehette, sprøyte, doseringsskje, komparatorblokk og fargeskala. Påfyllingsreagenser tilgjengelig separat.

Sunt akvarium / sunn dam med forhold nær naturen
De riktige vannverdiene er avhengige av fiskebestanden og plantene i akvariet / dammen. Selv om vannet ser klart ut, kan det bli forurenset. Med dårlige verdier kan sykdommer eller alger vises i akvariet / dammen. For å opprettholde et sunt akvarium / dam med forhold nær naturen er det viktig å kontrollere og tilpasse vannverdiene regelmessig.

For hver vannanalyse gir JBL vanntester i form av quick tester eller fargeendringstester. Disse måler en viss verdi eller flere verdier på en gang. Med disse vanntestene kan du gjenkjenne algeproblemer og negative nitrat-, nitritt-, kalium-, magnesiumverdier etc.

Hvorfor teste?
I et akvarium kommer fosfat primært inn i vannet som følge av fiskens fordøyelsesprosesser eller i form av matrester. I dammer kommer fosfat primært inn i vannet som følge av blader og døende damplanter / alger. Hvis forholdene er ugunstige, kan fosfatnivåene nå verdier som noen ganger er 100 ganger høyere og mer enn naturlige nivåer. Uønskede alger vil da multiplisere eksponentielt som en uunngåelig konsekvens.

Anbefalte fosfatverdier:
Ferskvannsakvarium: 0-0,4 mg / l
Lake Malawi / Lake Tanganyika akvarium: 0-0,4 mg / l
Plante akvarium med få fisk (aquascaping): 0,1-1,5 mg / l
Saltvanns akvarium: 0-0,1 mg / l
Damm: <0,05 mg / l. Du kan analysere dine målte vannverdier i JBL Online Laboratory gratis og motta anbefalinger. Art. no.:2540800
EAN-kode: 4014162254085
For: 50 tester
Volumemballasje: 0,800 l
Bruttovekt: 178.000 g
Netto vekt: 149 g
Størrelse (l / h / w): 43/175/106 mm