PowAir Penetrator spray, luktfjerner 464ml

kr 249,00

PowAir Penetrator er en kraftig overflatespray som kombinerer naturlige mikrobielle enzymer og essensielle oljer for å eliminere organisk lukt som er fanget i materialer som tøy, tekstiler, møbeltrekk, tepper, tre og betong.

Penetrator eliminerer permanent organisk lukt, inkludert katteurin, svette, kroppslukt, oppkast, avføring, blod, fett, mugg og røyk.

Penetrator Spray: En Dual Action luktnøytraliserer uten sidestykke!

Har du fått problemer med dårlig lukt? Vi har alle opplevd dårlig lukt i hverdagen eller på jobb, enten det er fra kjæledyr, barna våre eller fra mange andre kilder utenfor vår kontroll.
Heldigvis finnes det en løsning som lar deg ha full kontroll.
Penetrator spray vil fjerne støtende lukt permanent og uten bruk av skadelige giftige kjemikalier. Dette gjør det trygt å bruke i kommersielle situasjoner og rundt mennesker og dyr.

Ikke bare masker lukten – Nøytraliser den!

Penetrator er ikke et maskeringsmiddel i motsetning til andre merker som bare sprayer lukt i luften. Dette er en ekte luktnøytraliserer, som reagerer fysisk med dårlig lukt og tar den ut av luften og overflatene. Samtidig etterlater den også en frisk og behagelig lukt som gir deg øyeblikkelige resultater.

PowAir Penetrator er laget av naturlige essensielle oljer som er naturlig utvunnet, og inkluderer en rekke mikrobielle enzymer. De høytytende enzymene er mikrobielle produkter som er validert med vitenskapelig støttet ytelsesdata. Dobbelvirkningen som dette gir, gjør den til en unik og uovertruffen luktnøytraliserer for husholdningen og det kommersielle markedet.

Bruksanvisning:
Spray Penetrator på en overflate der det er dårlig lukt og la den absorbere i materialet. Penetrator-sprayen går til verks og nøytraliserer de dårlige luktene med essensielle oljer, og enzymene bryter ned de mer motstandsdyktige luktene, som for eksempel urin fra kjæledyr eller avføring fra rev.

Bruksområder:
Penetrator vil permanent eliminere organiske lukter som:
– Urin
– Svette
– Oppkast
– Avføring
– Fett
– Mugg
– Røyk

Og all muggen lukt som er fanget i porøse eller faste materialer som tekstiler, møbler, tepper, tre eller betong. Garantert! PowAir Penetrator er miljøvennlig og trygg å bruke rundt familien og kjæledyrene dine.