Om oss

Velkommen til vår nettbutikk. Vi håper du vil ha stor glede av din handel hos oss. Vi skal i alle fall gjøre vårt beste for at det skal skje.

Vi streber etter å ha varer til god pris samt kvalitetsvarene du ønsker deg  Vi streber hele tiden etter å forbedre vårt sortiment.

Er det noe du ønsker deg som du ikke finner i vår nettbutik – ta gjerne kontakt. Det er utrolig hva vi kan få til 😊

Om du ønsker å besøke oss har vi en fysisk butikk i Hillevåg i Stavanger på 500m2. Her har vi en etasje med katte og hundeutstyr og en etasje med levende dyr som hamster, fugler, marsvin , kaniner , reptiler og akvariefisk. Og ikke minst papegøyen Gustav som hilser deg velkommen.

Trenger hunden en kloklipp eller peslstell så er Stavanger Hundefrisør også i våre lokaler.

Vår nettbutikk er under forbedring både når det gjelder nye produkter, bilder, info og språk. Noe tekst vil være på engelsk , svensk eller dansk. Vi vil første halvår 2019 gjøre en del endringer her og vi starter godt i januar7februar slik at dere nok vil merke endringer etter hvert.

Vi gjør oppmerksom på at varer vi  har inne i butikk kan være noe annet enn det du ser på nettbutikken. Alt som er i nettbutikken kan skaffes til butikk, men er ikke i butikken til enhver tid. Butikken vil også ha varer inne som du ikke finner i nettbutikken.

Har dere spørsmål , ris eller ros er det bare å ta kontakt. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til handel hos oss.


Ara papegøyen Gustav tar hjertelig i mot deg når du besøker oss.