Velkommen til vårt nye nettsted!

Velkommen til vår nye nettbutikk. Vi håper du vil ha stor glede av din handel hos oss. Vi skal i alle fall gjøre vårt beste for at det skal skje.

Siden er under kontinuerlig forbedring både når det gjelder nye produkter, bilder, info og språk. Noe tekst vil være på engelsk , svensk eller dansk. Det er nå i starten til vi har fått anledning til å rette det opp. Vi har valgt å la det være slik da det er flere som er ivrige etter å få nettbutikken i gang.

Da dette er et pilotprosjekt med et stort datafirma – har vi en del supre funksjoner som ikke er helt på plass , men som vil komme etter hvert.

Vi mangler også funksjonen «hent i butikk» Denne vil komme etter hvert. Inntil da er det mulig å sende forespørsel på mail om det er noe du ønsker å hente i butikk. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har alle varene som finnes i nettbutikken i vår fysiske butikk, men det er om sagt mulig å bestille det vi evt. måtte mangle.

Vi har også en fysisk butikk på ca. 500 kvadratmeter. 2 etasjer med alt du trenger til ditt dyr. Vi har også egen levende avdeling med fisk, fugl og smådyr. I tillegg befinner Stavanger Hundefrisør seg i våre lokaler.  Har du ikke vært hos oss ønsker vi deg hjertelig velkommen. Gode bonusordninger har vi og .

Vi gjør oppmerksom på at varer vi  har inne i butikk kan være noe annet enn det du ser på nettbutikken. Alt som er i nettbutikken kan skaffes til butikk, men er ikke i butikken til enhver tid. Butikken vil også ha varer inne som du ikke finner i nettbutikken.

Har dere spørsmål , ris eller ros er det bare å ta kontakt. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til handel hos oss.


Ara papegøyen Gustav tar hjertelig i mot deg når du besøker oss.